Која професија ви е „судена“ според буквите од името и презимето?


Која професија ви е „судена“ според буквите од името и презимето?

Дали некогаш сте помислиле на тоа што ви е судено да бидете и што најмногу сакате да бидете, независно од работата која сега ја имате?

koja-profesija-vi-e-sudena-spored-bukvite-od-imeto-i-prezimeto-2-001.jpg

Оваа кратка листа ќе ви го открие токму тоа – можеби ќе ви погодиме, а можеби само слатко ќе се насмеете.

Проверете која ви е „судената“ професија според првата буква од името и последната од презимето:

koja-profesija-vi-e-sudena-spored-bukvite-od-imeto-i-prezimeto-02_copy.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Астро ќоше: На што мислат хороскопските знаци кога не можат да заспија... Што ве држи будни доцна во ноќта? Кои мисли ви минуваат низ глава и не ви даваат...
Копенхаген - светлосни години пред нас: Паркирај го велосипедот во мет... Дали сте знаеле дека во Копенгахен, Данска, можете да го внесете својот велосипе...
Астро ќоше: Што му е храна за душата на секој хороскопски знак? Малку е потребно за среќа? Некому вкусен оброк, додека на други бакнување и фант...