Виц: Пијаниот Трпе и полицаец


Виц: Пијаниот Трпе и полицаец

Вози Трпе камен пијан по едносмерна улица во погрешна насока. Одеднаш пред него излегува полицаец и го застанува.

vic-pijaniot-trpe-i-policaec

Полицаецот од километар го намирисал дека е камен пијан па луто го прашува:

- Па добро бе да му е*ам мајката, кај идеш ти?!

Трпе со сплеткан јазик промрморил:

- Не знам ни ја више кај идам, ама очигледно сум закаснил пошто више сите се враќаат!

Би можело да ве интересира:

„Добрата сопруга секогаш си го знае нејзиното место“ - Прирачник од 1955 година за добра домаќинка Фасцинантно е кога дознаваме како луѓето живееле порано, особено кога откриваме ...
Добро, старо ретро - Најсмешните вицови за полицајци Откако се потсетивме на никогаш здодевните видови за плавушитеред е да ги с...
Спектакуларно смешни одговори на тема „Од каде доаѓаат бебињата?“ Секој родител еден ден треба да им објасни на своите деца како дошле на овој све...