Виц: Германец, Русин и Македонец на конкурс за астронаут


Виц: Германец, Русин и Македонец на конкурс за астронаут

vic-konkurs-za-astronaut

Поради честите несреќи со Вселенски летала, Американците одбиле да летаат, па НАСА морала да распише меѓународен конкурс за астронаути.

Се пријавиле Германец, Русин и Македонец:

- Колку бараш за да леташ? - го прашале најпрвин Германецот

- Два милиони евра. Еден за мене, а другиот за моето семејство, ако ми се случи нешто.

Колку бараш ти за да леташ? - го прашале следен Русинот

- Три милиони евра. Еден за мене, еден за моето семејство ако ми се случи нешто и еден за Русија.

- На крај, го прашале и Македонецот:

- Четири милиони евра!!! - извикал Македонецот мртов ладен

- Ама ајде, да не претеруваш малку?!

- Епа... еве вака стојат работите:

- Еден за мене,

- Еден за тебе, пошто ми ја најде работава

- И, два за германецот, он нека лета!

Би можело да ве интересира:

Дневна доза хумор - Како позираат Русите? (фото) Она што тие мислат дека е гламурозно и секси, од страна е само уште една причина...
Момци споделуваат машки тајни за кои девојките воопшто немаат идеја Машките тајни се мистерија, нешто слично како чудовиштето од Лох Нес и се многу ...
Добро, старо ретро - Најсмешните вицови за полицајци Откако се потсетивме на никогаш здодевните видови за плавушитеред е да ги с...