Виц: Што уловил Мујо?


Виц: Што уловил Мујо?

Се враќа Мујо од работа, а Фата го пречекала со прашање:

vic-sto-ulovil-mujo-01

- Мујо, златен, се сеќаваш ли кога отиде на риболов пред 6 месеци?

Мујо мирно одговара:

- Па нормално дека се сеќавам, уловив штука од речиси пола метар! Зошто?

Фата ги наведнала рамениците:

- Епа, се јави штуката... Рече дека очекува малечки штуки!

Би можело да ве интересира:

Најлудите нешта што мозокот ги прави кога е вклучен на „автопилот“ Иако нашите мозоци се многу моќни и развиени, некогаш се однесуваат како да имаа...
5 типови на „фаќачки“ на бидермаери по свадбите Како што се верува, онаа, а во последно време и по некој оној, која ќе го фати б...