Виц: Подготовки за патување со сопругата


Виц: Подготовки за патување со сопругата

Се подготвивме да тргнеме на патување. Ја вклучивме автоматската секретарка, го покривме кафезот со канаринецот, ја исфрливме мачката во двор. Повикавме такси кое набргу стигна пред нашата врата.

vic-podgotovki-za-patuvanje-so-soprugata

Кога излегувавме од дома, мачката која ја исфрливме во двор, ни потрча покрај нозе и влезе дома. Не сакавме да ја оставиме дома бидејќи упорно сакаше да го изеде канаринецот.

Жена ми седна во таксито, а јас се вратив дома за повторно да ја исфрлам мачката во двор. Но, таа побегна на катот.

За тоа време, сопругата, која сè уште чекаше во таксито, не сакаше таксистот да знае дека куќата ќе биде празна, затоа му објаснила дека сум се вратил дома само да и посакам добра ноќ на нејзината мајка.

По неколку минути дојдов и седнав во таксито покрај жена ми.

- Многу ми е жал што траеше толку долго – реков и такситот тргна.

Онаа ку*вана се сокри под креветот. Морав да ја боцкам во газот со чадор за да се извлече од под кревет! Потоа се обиде да побегне, па ја фатив за врат. Морав да ја завиткам во ќебе за да не ме изгребе со канџите. Но – ми успеа!

На крајот ја одвлечкав по скалите и ја фрлив во двор!

Се надевам дека нема повторно да се посере пред врата!

Тишината во таксито можеше силно да се почувствува...

Би можело да ве интересира:

Виц на денот: Кога си најлошиот и најдобриот маж истовремено Мажот се буди мамурен. Отвора очи, а на масичката гледа чаша вода и два Аспирини...
Момци споделуваат машки тајни за кои девојките воопшто немаат идеја Машките тајни се мистерија, нешто слично како чудовиштето од Лох Нес и се многу ...
„Добрата сопруга секогаш си го знае нејзиното место“ - Прирачник од 1955 година за добра домаќинка Фасцинантно е кога дознаваме како луѓето живееле порано, особено кога откриваме ...