9 фото докази дека бременоста сепак може да биде забавна


9 фото докази дека бременоста сепак може да биде забавна

Во текот на овие 9 месеци од бременоста, жената може многу да се промени, а тоа е чудно искуство за сите околу неа.

9-foto-dokazi-deka-bremenosta-sepak-mozhe-da-bide-zabavna-01.jpg

Сепак, тука нема ништо лошо, а добриот хумор секогаш е одличен начин да се „преживеат“ овие промени.

Не може ништо да се промени и подобро е да се помирите со оваа состојба што подобро и сите „потешкотии“ со кои се соочувате.

Можете да земете пример од овие неколку жени кои се справуваат со ова со смисла за хумор:

Кога трудниците ќе одлучат да си направат лесна вечера

9-foto-dokazi-deka-bremenosta-sepak-mozhe-da-bide-zabavna-02.jpg

Некои комбинации на храна може да бидат интересно искуство

9-foto-dokazi-deka-bremenosta-sepak-mozhe-da-bide-zabavna-03.jpg

Кога ќе се обидете да се налакирате на нозете додека сте бремени...

9-foto-dokazi-deka-bremenosta-sepak-mozhe-da-bide-zabavna-04.jpg

Во некои ситуации големиот стомак е од голема корист

9-foto-dokazi-deka-bremenosta-sepak-mozhe-da-bide-zabavna-05.jpg

Па дури и за изразување на чувствата и „креирање дела“

9-foto-dokazi-deka-bremenosta-sepak-mozhe-da-bide-zabavna-06.jpg

Кога милениците ви помагаат да стекнете искуство пред да се породите

9-foto-dokazi-deka-bremenosta-sepak-mozhe-da-bide-zabavna-07.jpg

Правилата во односот со партнерот исто така ќе мора да се прилагодат во бременоста

9-foto-dokazi-deka-bremenosta-sepak-mozhe-da-bide-zabavna-08.jpg

Ќе мора да се помирите и со разликата помеѓу вас и пријателите

9-foto-dokazi-deka-bremenosta-sepak-mozhe-da-bide-zabavna-09.jpg

И, ако мислите дека ќе изгледате добро во омилените чевли во бременоста, се лажете...

9-foto-dokazi-deka-bremenosta-sepak-mozhe-da-bide-zabavna-10.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Фото докази дека некои работи се можни само во Русија Шетање гуска на врвца, празни клупи, баби што не ги држи место – ситуации кои мо...
12 фото докази дека некои луѓе едноставно немаат среќа Кога ќе се разбудите, никогаш не знаете што ве чека во текот на денот, но се над...
Фото докази дека мрзливоста може да биде почеток на генијални идеи Мрзливоста е лоша работа, но понекогаш, кај некои луѓе, може да поттикне бујна и...

Најчитани неделава