Најужасните невестински фустани кои ќе го уплашат секој младоженец (фото)


Најужасните невестински фустани кои ќе го уплашат секој младоженец (фото)

За време на свадбите, една од работите во која сите очи се вперени е, секако, фустанот на невестата.

Najuzasnite-nevestinski-fustani-01.jpg

Желбата да се биде што понеобичен и поуникатен, најчесто нè води до погрешни модни избори. Овие невести го докажуваат токму тоа. Нивните фустани покажуваат колку е тенка границата помеѓу смешното и бизарното.

Погледнете ги најужасните невестински фустани од кои би побегнал секој младоженец:

(О)Милена | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Луѓе на кои очигледно местото не им е во кујна (фото) Кога се работи за готвење, некои луѓе имаат природен талент... за катастрофи во ...
Фотките кажуваат сè - смешни илустрации кои ќе ви го поправат расипани... Најсмешните работи најчесто се и наједноставни. Често пати деновите знаат да ни ...