Кучиња кои се обидуваат да бидат послушни, но не успеваат (фото)
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Doktor 03-06-2020


Кучиња кои се обидуваат да бидат послушни, но не успеваат (фото)

Кучињата, како и луѓето, обожаваат да бидат наградени и се радуваат кога нивните сопственици ќе ги пофалат.

kuchinja-koi-se-obiduvaat-da-bidat-poslushni-no-ne-uspevaat-foto-01.jpg

Но, колку и да се слатки и да ги сакаме, некогаш заслужуваат да бидат искарани, а некогаш „казната“ си ја добиваат и како последица на нивните постапки.

На пример, кога мислат дека пчелите се храна, па ќе отечат или, кога си играат во свежо косена трева, па ќе станат зелени.

Колку и да грешат, повторно ги сакаме повеќе од сè, бидејќи во обидот да останат послушни, тие не успеваат на смешен начин.

Неколку такви докази:

Некој научил дека пчелите не се храна

kuchinja-koi-se-obiduvaat-da-bidat-poslushni-no-ne-uspevaat-foto-02.jpg

Кога ќе решат да си играат во свежо косена трева

kuchinja-koi-se-obiduvaat-da-bidat-poslushni-no-ne-uspevaat-foto-03.jpg

„Како мислиш, не е за мене?“

kuchinja-koi-se-obiduvaat-da-bidat-poslushni-no-ne-uspevaat-foto-04.jpg

Кога ќе одлучат дека сакаат да шетаат на дожд

kuchinja-koi-se-obiduvaat-da-bidat-poslushni-no-ne-uspevaat-foto-05.jpg

„Упс, ти требаше кутијава?“

kuchinja-koi-se-obiduvaat-da-bidat-poslushni-no-ne-uspevaat-foto-06.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

9 фото докази дека бременоста сепак може да биде забавна Во текот на овие 9 месеци од бременоста, жената може многу да се промени, а тоа ...
12 фото докази дека некои луѓе едноставно немаат среќа Кога ќе се разбудите, никогаш не знаете што ве чека во текот на денот, но се над...
Фото докази дека некои луѓе едноставно немаат среќа во животот Ви се случило ли некогаш да имате ден кога ништо не ви оди како што треба и се п...

Спонзорирани линкови: