Работи кои сите ги правевме пред 10 години, а денес не би ги повториле


Работи кои сите ги правевме пред 10 години, а денес не би ги повториле

Лоши филтри за фотки, смешни пози и однесувања – од кои работи денес се срамиме, а во минатото сите сме ги правеле?

raboti-koi-site-gi-pravevme-pred-10-godini-a-denes-ne-bi-gi-povtorile-01.jpg

Времињата се менуваат, па така она што било актуелно пред 10-15 години, денес е смешно, ужасно и срамно.

Дали и вие кога ќе ги погледнете старите фотки се срамите од вашите постапки? Како би изгледало тоа денес?

Се потсетуваме на неколку работи кои сите ги правеле пред 10-тина години, а денес никој не би ги повотрил:

Сликање со лоши филтри на телефон

raboti-koi-site-gi-pravevme-pred-10-godini-a-denes-se-sramime-koga-kje-se-setime-na-niv-02.jpg

Фотографирање со рацете во несфатен круг

raboti-koi-site-gi-pravevme-pred-10-godini-a-denes-se-sramime-koga-kje-se-setime-na-niv-07.jpg

Пишување со мали и големи букви и користење на многу симболи

raboti-koi-site-gi-pravevme-pred-10-godini-a-denes-se-sramime-koga-kje-se-setime-na-niv-005.jpg

Игравте ли и вие Фарма?

raboti-koi-site-gi-pravevme-pred-10-godini-a-denes-se-sramime-koga-kje-se-setime-na-niv-03.png

Селфи со дигитален апарат во огледало

raboti-koi-site-gi-pravevme-pred-10-godini-a-denes-se-sramime-koga-kje-se-setime-na-niv-04.png

Емо стил

raboti-koi-site-gi-pravevme-pred-10-godini-a-denes-se-sramime-koga-kje-se-setime-na-niv-05.jpg

Несфатено позирање

raboti-koi-site-gi-pravevme-pred-10-godini-a-denes-se-sramime-koga-kje-se-setime-na-niv-06.jpg

Светење со ласер во невини луѓе и шегување на туѓа сметка

raboti-koi-site-gi-pravevme-pred-10-godini-a-denes-se-sramime-koga-kje-se-setime-na-niv-08.jpg

Ужасни шатирани прамени

raboti-koi-site-gi-pravevme-pred-10-godini-a-denes-se-sramime-koga-kje-se-setime-na-niv-09.jpg

Плаќање со пораки за телефонот да ви ѕвони со омилената песна

raboti-koi-site-gi-pravevme-pred-10-godini-a-denes-se-sramime-koga-kje-se-setime-na-niv-010.jpg

Експеримент – ментол во Coca Cola

raboti-koi-site-gi-pravevme-pred-10-godini-a-denes-se-sramime-koga-kje-se-setime-na-niv-10.jpg

M. M. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

10 типови на градници кои им се познати на сите жени Во зависност од градите, такви градници носиме. Нели? Сепак, нивната поделба не ...
Кога „не ти оди“ англискиот: Луѓето во Кина немаат поим што носат (фото) Еден странец кој одредено време живеел во Кина видел прилично необични работи. А...
„Добрата сопруга секогаш си го знае нејзиното место“ - Прирачник од 1955 година за добра домаќинка Фасцинантно е кога дознаваме како луѓето живееле порано, особено кога откриваме ...

Спонзорирани линкови:

Најчитани неделава