18+ креативност на Твитер: Што можеш да кажеш за време на секс и во автобус на ЈСП?


18+ креативност на Твитер: Што можеш да кажеш за време на секс и во автобус на ЈСП?

Од вчера Твитер е преплавен со 18+ идеи кои би можеле да важат во две тотално различни ситуации – за време на секс и за време на возење во ЈСП автобус.

18-kreativnost-na-tviter-sto-mozes-da-kazes-za-vreme-na-seks-i-vo-avtobus-na-jsp-001.jpg

Мислите дека не постојат реченици кои може да ги искористите и во двете ситуации?

Твитерџиите веќе работат со полна пареа да ве убедат во спротивното:

https://twitter.com/vestacka_ljubov/status/1201559811931987968

Продолжуваат на следна страна...



Би можело да ве интересира:

„Сум немала секс само со тој што го мрзело да праша... Да, ќе се мажам!“ Слободан 32 години, имал секс со 2 девојки, во животот вкупно има испиено полови...
Мора да бакнете многу жаби пред да го пронајдете принцот - 25 Марфиеви еротски закони Сè што би можело да тргне наопаку, ќе се случи. Марфиевите „закони“ се секогаш и...
Пчелата боцка и умира, а свекрвата боцка, боцка, боцка и пак живее вечно – најсмешните вицеви за све... Свекрвите или (свèкривите) се една од омилените теми во Македонија. На нивната с...