Совршено место за создавање спомени


Совршено место за создавање спомени

Дабот на кој е изградена оваа мала куќа изгледа како да е создаден за такво нешто. Неговата форма е совршена за оваа намена.

sovrseno-mesto-za-sozdavanje-spomeni-1

Семејството во чиј двор се наоѓа ова дрво веднаш ја размислиле идејата за мала современа куќа на дрво. Петочленото семејство изградило навистина чудесно место за создавање нови спомени.

Тие решиле воопшто да не го прилагодуваат дрвото според своите потреби, напротив, куќата која ја граделе ја осмислиле така што ниту еден дел од дабот не е оштетен.

 Внатрешноста делува навистина топло. Голем спектар на бои и шаренило, перници, стар мебел, теписи и необични додатоци се она што го избрале за опрема на овој мал дом.

sovrseno-mesto-za-sozdavanje-spomeni-2

sovrseno-mesto-za-sozdavanje-spomeni-3

sovrseno-mesto-za-sozdavanje-spomeni-4

sovrseno-mesto-za-sozdavanje-spomeni-5

sovrseno-mesto-za-sozdavanje-spomeni-6

sovrseno-mesto-za-sozdavanje-spomeni-7

Би можело да ве интересира:

Хуман гест од кој треба да учиме: Како да им помогнеме на бездомниците кога се смрзнати? Борбата за живот понекогаш може да биде навистина тешка и неверојатно напорна......
Секоја жена треба да има... Секоја жена треба да има доволно пари за да живее сама, без разлика дали е од по...
7 неочекувани работи кои мажите ги сакаат кај жените Кога се работи за убавината и привлечноста, мажите и жените имаат сосем различни...

Спонзорирани линкови: