7 работи кои не треба да ги објавувате на социјалните мрежи за време на празниците


7 работи кои не треба да ги објавувате на социјалните мрежи за време на празниците

Празничниот период е одличен за правење совршени празнични фотки кои ја доловуваат магичната атмосфера.

8-raboti-koi-ne-treba-da-gi-objavuvate-na-socijalnite-mrezhi-za-vreme-na-praznicite-01.jpg

Но, објавувањето на социјалните мрежи, независно дали е фотка, мислење или нешто друго, е добро само додека не се претера во било која насока.

Прославите, забавите и други семејни настани не мора да бидат целосно пренесени онлајн, како и многу други работи.

Погледнете што не треба да објавувате во овој период и од кои коментари треба да се воздржите:

Подароците кои не ви се допаѓаат

8-raboti-koi-ne-treba-da-gi-objavuvate-na-socijalnite-mrezhi-za-vreme-na-praznicite-2.jpg

Фалење за сите подароци кои сте ги добиле

8-raboti-koi-ne-treba-da-gi-objavuvate-na-socijalnite-mrezhi-za-vreme-na-praznicite-3.jpg

Фотките со други кои не се добро излезени или се пијани

100 исти фотки од елката

8-raboti-koi-ne-treba-da-gi-objavuvate-na-socijalnite-mrezhi-za-vreme-na-praznicite-5.jpg

Флаши и чаши алкохол

Сè што не би сакале вашите шефови да видат

Семејната драма за време на празниците чувајте ја за вас

8-raboti-koi-ne-treba-da-gi-objavuvate-na-socijalnite-mrezhi-za-vreme-na-praznicite-4.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Работи од кои треба да се ослободите пред новата година Сите сакаме новата година да ни почне среќно, успешно и мотивирано, а за таа цел...
8 работи заради кои вашите соседи може да ве „замразат“ Можеби не сте свесни, но со некои постапки веројатно предизвикувате да сте им ом...
Работи кои е време да престанете да ги правите по 30-тата година Иако можеби мислите дека уште сте дете во душа, сепак во секој период од животот...