Низ илустрациите на Паскал: Кога надвор ќе заснежи...


Низ илустрациите на Паскал: Кога надвор ќе заснежи...

Илустрациите на Паскал во последниве години доживуваат апсолутен успех токму поради тоа што се секојдневни и во нив се препознава секој. Овојпат, ги издвоивме најубавите, снежни моменти.

niz-ilustraciite-na-paskal-koga-nadvor-ke-zasnezi-001.jpg

Снегот обично секоја зима луѓето ги дели на оние кои не се прибираат дома и го користат максимално и оние кои го сакаат, но од дома, со топла шолја чај во рака.

Без оглед на која група припаѓате, Паскал ги има насликано убавините во кои уживаат и двете страни.

Кога надвор ќе заснежи, зимската магија изгледа вака:

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Секојдневни работи кои не знаете дека ги правите погрешно Во секојдневието, многу често знаеме да ги правиме работите на покомплицираниот ...
Секојдневни работи кои ги правиме погрешно без воопшто да сме свесни Веројатно понекогаш ви доаѓа преку глава кога ќе видите дека повторно нешто прав...
Најубавите гуми и душеци на вода за „возрасните деца“ (фото) Гумите за во вода веќе не се само помагала за децата, туку се главна атракција з...