За жените кои немаат идеја: Мажите откриваат какви подароци сакаат


За жените кои немаат идеја: Мажите откриваат какви подароци сакаат

Дали и вие сте од оние жени кои немаат идеја за машки подароци и тоа им е најголема „тортура“?

za-zhenite-koi-nemaat-ideja-mazhite-otkrivaat-kakvi-podaroci-sakaat-01.jpg

Веројатно секојпат кога ќе дојде некој повод за купување машки подарок, немате идеја каков подарок треба да барате.

Доколку ви е тешко секојпат да изберете машки подарок, истражување со мажи ќе ви помогне полесно да го правите тоа во иднина.

Мажите откриваат какви подароци сакаат да добиваат:

Подарок – искуство, наместо некој предмет

za-zhenite-koi-nemaat-ideja-mazhite-otkrivaat-kakvi-podaroci-sakaat-02.jpg

Додатоци за лична нега и убавина (електричен брич, машинка, омилен парфем)

za-zhenite-koi-nemaat-ideja-mazhite-otkrivaat-kakvi-podaroci-sakaat-03.jpg

Додатоци за комфор на работното место или во природа

za-zhenite-koi-nemaat-ideja-mazhite-otkrivaat-kakvi-podaroci-sakaat-04.jpg

Разни гаџети зависно од карактерот (дрон, уреди за велосипед и сл.)

za-zhenite-koi-nemaat-ideja-mazhite-otkrivaat-kakvi-podaroci-sakaat-05.jpg

Корисни додатоци (ранец за лап топ со заштита, ракавици за смарфони)

za-zhenite-koi-nemaat-ideja-mazhite-otkrivaat-kakvi-podaroci-sakaat-06.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

Мажите на брадата имаат повеќе бактерии од кучињата на крзното Брадата е секси и мажествена, но дали и по оваа информација ќе ви биде подеднакв...
Ужасни работи кои жените ги прават, а не сакаат мажите да ги дознаат Иако се обидуваат да изгледаат како совршени суштества, жените имаат ужасни нави...
Неколку мажи ги побиваат митовите што повеќе не сакаат да ги слушаат за нив Постојат безброј митови за карактерот и особините на мажите – мажите не плачат, ...