Илустрации кои докажуваат дека женските проблеми се многу поголеми отколку што мислите


Илустрации кои докажуваат дека женските проблеми се многу поголеми отколку што мислите

Кога се зборува за женските проблеми, секогаш се користи голема доза на иронија и сарказам.

ilustracii-koi-dokazuvaat-deka-zenskite-problemi-se-mnogu-pogolemi-otkolku-sto-mislite-001.jpg

Но, колку и да ви изгледа смешно кога жените ќе кажат дека одбирањето чевли или пудра е тешко, реалноста е токму таква.

Овие илустрации ја прикажуваат болната страна на женските проблеми:

Неудобноста на новите чевли

ilustracii-koi-dokazuvaat-deka-zenskite-problemi-se-mnogu-pogolemi-otkolku-sto-mislite-01.jpg

Првиот час во теретана

ilustracii-koi-dokazuvaat-deka-zenskite-problemi-se-mnogu-pogolemi-otkolku-sto-mislite-02.jpg

Одбирањето на пудра која добро покрива

ilustracii-koi-dokazuvaat-deka-zenskite-problemi-se-mnogu-pogolemi-otkolku-sto-mislite-03.jpg

Едноставните работи знаат да се искомплицираат

ilustracii-koi-dokazuvaat-deka-zenskite-problemi-se-mnogu-pogolemi-otkolku-sto-mislite-04.jpg

Чувството дека станувате поцврсти доаѓа со уште неколку пропратни емоции

ilustracii-koi-dokazuvaat-deka-zenskite-problemi-se-mnogu-pogolemi-otkolku-sto-mislite-05.jpg

Произведувачите на облека забораваат дека жените носат градници

ilustracii-koi-dokazuvaat-deka-zenskite-problemi-se-mnogu-pogolemi-otkolku-sto-mislite-06.jpg

Продолжуваат на следната страна...Би можело да ве интересира:

13 илустрации за маките на секој човек Која е најголемата мака на старите луѓе? Осаменоста. Што ги мачи сè почесто луѓе...
Илустрации што ќе направат да се вљубите во снегот Снежна покривка на куќите, автомобилите и дрвјата и магични светилки кои го наја...
Проблеми со кои се соочуваат само девојките со големи гради Жените кои не можат да се пофалат со големо деколте, им завидуваат на оние кои г...