Кога луѓето ќе си ја заборават културата дома (фото)


Кога луѓето ќе си ја заборават културата дома (фото)

Некои луѓе немаат никаква култура и секојдневно својата непристојност и вулгарност ѝ ги сервираат на јавноста.

koga-lugjeto-kje-si-ja-zaboravat-kulturata-doma-foto-01.jpg

Непочитувањето, себичноста и некултурата на луѓето се она што дефинитивно на сите им оди на нерви и посакуваме што помалку да постојат такви примери во опкружувањето.

За жал, светот е полн со луѓе кои ја забораваат културата дома, или, воопшто ја немаат, па во јавност си ја покажуваат вистинската страна.

Кога луѓето ја покажуваат некултурата јавно – очигледно, најдобро решение е јавно да се засрамат. 

Резултат на луѓе кои си ја заборавиле културата дома или никогаш не слушнале за неа:

Хаосот кој го оставаат родителите со децата во продавница за играчки

koga-lugjeto-kje-si-ja-zaboravat-kulturata-doma-foto-02.jpg

Луѓе кои стојат на страна надевајќи се дека ќе се пикнат преку ред

koga-lugjeto-kje-si-ja-zaboravat-kulturata-doma-foto-03.jpg

Научете ги децата дека вака не треба да си заминат од кино:

koga-lugjeto-kje-si-ja-zaboravat-kulturata-doma-foto-04.jpg

Лушпите од јатките изгледа треба да се фрлаат на подот во авион...

koga-lugjeto-kje-si-ja-zaboravat-kulturata-doma-foto-05.jpg

Жена го остава лебот на земја, додека си бара друг тип на леб и не го вратила на место

koga-lugjeto-kje-si-ja-zaboravat-kulturata-doma-foto-06.jpg

Кога некој ќе одлучи да го користи единствениот вентилатор во топла соба, за ладење на меѓуножјето...

koga-lugjeto-kje-si-ja-zaboravat-kulturata-doma-foto-07.jpg

Мајка решила да влезе во кадар и да изгледа како дел од шоуто само за да го фотографира детето од поблиску

koga-lugjeto-kje-si-ja-zaboravat-kulturata-doma-foto-08.jpg

Гајбата со јаболки – идеално место за приседнување и одмор

koga-lugjeto-kje-si-ja-zaboravat-kulturata-doma-foto-09.jpg

Дали масата во ресторан е вистинско место за менување пелени на бебе?

koga-lugjeto-kje-si-ja-zaboravat-kulturata-doma-foto-10.jpg

А, дали вака се седи на спортски натпревар?

koga-lugjeto-kje-si-ja-zaboravat-kulturata-doma-foto-11.jpg

Некој ќе стои за друг да ужива на 2 седишта...

koga-lugjeto-kje-si-ja-zaboravat-kulturata-doma-foto-12.jpg

Извор

Би можело да ве интересира:

11 фото докази дека светот е убаво место за живот Девојки што ги запросуваат момчињата, дедовци со „луди“ миленици... Ширењето поз...
Работи што не сте ги знаеле за Канада и причини зошто луѓето сакаат да живеат таму Можеби кога ќе се спомне Канада, помислувате на ладна земја во која животот не е...
Вирален хит: Што е чудно на оваа матурска фотка? Прославата на матурската вечер е важен момент од животот на сите млади. Обично с...

Спонзорирани линкови: