9 луѓе со супермоќи кои ниту науката не може да ги објасни


9 луѓе со супермоќи кои ниту науката не може да ги објасни

Запознајте ги мажот што не чувствува болка, мажот што јаде метал, жената мегафон, жената рендген...

9-lugje-so-supermokji-koi-nitu-naukata-ne-mozhe-da-gi-objasni-01.jpg

Сите сонуваат за уникатни моќи, но некои луѓе навистина ги имаат.

Суперхерои од реалниот живот:

Тим Кридланд - мажот што не чувствува болка

Може да си ја прободе кожата со игли и да издржи многу високи и ниски температури и да не почувствува болка. Постојано мора да внимава случајно да не си предизвика сериозни повреди, а да не почувствува.

9-lugje-so-supermokji-koi-nitu-naukata-ne-mozhe-da-gi-objasni-02.jpg

Џино Мартино - мажот со челична глава

Со главата крши железни цевки, метални блокови и може да издржи пад на топка за куглање од 5 метри врз неговата глава.

9-lugje-so-supermokji-koi-nitu-naukata-ne-mozhe-da-gi-objasni-03.jpg

Мајкл Лотито - мажот што јаде сè

Неговото мени вклучува велосипеди, телевизори, чаши, па дури и делови од авион. Мајкл изел околу 15 тони метал во неговиот живот и изненадувачки тоа не му наштетило, тврдат некои извори.

9-lugje-so-supermokji-koi-nitu-naukata-ne-mozhe-da-gi-objasni-04.jpg

Анализа Флананган - жената мегафон

Таа го има најгласниот глас на светот. Може да вреска до 121 децибели, што се споредува со звук на музички концерт или авионски мотор. Изненадувачки, работи како учителка.

9-lugje-so-supermokji-koi-nitu-naukata-ne-mozhe-da-gi-objasni-05.jpg

Наталиа Дјомкина - жената рендген

Таа може да гледа низ луѓето и да одреди каква болест има одредена личност. Оваа неверојатна способност кај неа ја истражуваа научници од целиот свет и во тест со 7 личности, дури кај 4 открила од што боледуваат.

9-lugje-so-supermokji-koi-nitu-naukata-ne-mozhe-da-gi-objasni-06.jpg

Уште 4 на следната страна...Би можело да ве интересира:

Луѓе кои имаат обични професии, а може да работат како модели (фото) Дали некогаш сте сретнале некој вработен кој ви го привлекол вниманието со својо...
5 типови на личности кои со причина се во вашиот живот Постојат личности кои во нашите животи доаѓаат за да нè потсетат на целите кои т...
Зошто се нервираме кога луѓето пред нас одат бавно и сакаме да ги „пом... Сигурно досега сте ја почувствувале нервозата кога сакате да се пробиете по трот...