Стари обувки, тегла со крем - Необични места за криење на вашите предмети и пари


Стари обувки, тегла со крем - Необични места за криење на вашите предмети и пари

Нормално е да не сакате да чувате голема сума пари во домот, но секогаш е добро да имате кеш. Па, сигурно сте се запрашале каде можете да ги скриете парите, во случај некој да се обиде да ве ограби.

stari-obuvki-tegla-so-krem-neobichni-mesta-za-krienje-na-vashite-predmeti-i-pari-01.jpg

Можеби веќе имате омилено место за криење во домот, но запрашајте се колку е всушност безбедно.

Доколку немате идеја каде да ги скриете парите или другите вредни предмети во домот, погледнете ги овие совети и трикови:

Саксијата на кактусот или кое било друго растение е одлично долготрајно решение

stari-obuvki-tegla-so-krem-neobichni-mesta-za-krienje-na-vashite-predmeti-i-pari-02.jpg

Накитот можете да го ставите во пластична кеса, а потоа во тегла со течност или крем

stari-obuvki-tegla-so-krem-neobichni-mesta-za-krienje-na-vashite-predmeti-i-pari-03.jpg

Во соковникот има многу место да скриете нешто важно. Се разбира, не заборавајте да ги извадите предметите пред да го користите

stari-obuvki-tegla-so-krem-neobichni-mesta-za-krienje-na-vashite-predmeti-i-pari-04.jpg

Ставете ги вредните предмети во шише од шампон. Ова е одличен трик и додека патувате

stari-obuvki-tegla-so-krem-neobichni-mesta-za-krienje-na-vashite-predmeti-i-pari-05.jpg

Секогаш добра опција е и кутијата со многу алати

stari-obuvki-tegla-so-krem-neobichni-mesta-za-krienje-na-vashite-predmeti-i-pari-06.jpg

Продолжува на следната страница...Би можело да ве интересира:

Зошто не треба секогаш да слушате совети од успешните луѓе? Советите од успешните луѓе може да се најдат насекаде и сите на кои им е потребн...
Како секогаш да бидете сигурни дека сé е исклучено дома? Ако сте од оние луѓе кои по сто пати проверуваат дали сé е исклучено дома, и отк...
Важни совети за парите кои треба да ги знаете до 30-тата година Некои луѓе, до 30-тата година веќе успеваат толку многу да се осамостојат, што м...

Најчитани неделава