Фото водич: Како да одберете совршена лубеница?


Фото водич: Како да одберете совршена лубеница?

Сезоната на најомиленото летно овошје започна! Лубеницата е одлично, здраво овошје, кое во најголем процент содржи вода, што значи - малку калории, многу хидратација. Но како да одберете совршено зрела, вкусна лубеница?

Kako-da-odberete-sovrsena-lubenica-01.jpg

Се надеваме дека овој практичен фото водич ќе ви помогне во изборот:

Kako-da-odberete-sovrsena-lubenica-02.jpg

(О)Милена | Црнобело

Би можело да ве интересира:

13 фото докази дека некои емоции не може да се опишат со зборови „Една слика, илјада зборови“ - фраза која постојано ја слушаме и за која може да...
11 фото докази дека светот е убаво место за живот Девојки што ги запросуваат момчињата, дедовци со „луди“ миленици... Ширењето поз...
12 фото докази дека малку е потребно за среќа Некои фотографии носат толку многу емоции што раскажуваат цели приказни. Неко...

Најчитани неделава