Пред и потоа: Колку се менуваат милениците откако ќе бидат вдомени?


Пред и потоа: Колку се менуваат милениците откако ќе бидат вдомени?

Одлуката да се чува домашно милениче, со сите задачи и одговорности кои тоа ги носи со себе е навистина тешка, бидејќи тоа претставува голема обврска.

pred-i-potoa-15-fotki-od-milenicinja-koi-imale-srekja-da-bidat-vdomeni-kaj-vistinski-lugje-001.jpg

Преземањето на таква одговорност, секако ќе внесе огромна промена во вашиот живот, но и во животот на миленичето.

Следните фотки од кучиња и мачки, пред и откако биле земени од прифатилиште за напуштени животни, ќе ви покажат што за едно животно значи да најде грижлив и посветен сопственик.

Среќата на нивните лица е нешто кое зборува само за себе.

М. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

На кои важни животни лекции може да ве научи вашата мачка? Иако за мачките се зборува дека не сакаат никој друг освен себе, тоа не е вистин...
10 најубави раси на едни од најграциозните животни – коњите Коњите се едни од најблагородните суштества на оваа планета. Луѓето се импресио...
Свињи, гуштери, стаорци: Жена има спасено 90 животни и живее и спие со нив Таа има специјално направен кревет, широк 3 метри, за дел од милениците да може ...