10 детали во машкиот изглед на кои жените „паѓаат“


10 детали во машкиот изглед на кои жените „паѓаат“

Иако изгледот не е пресуден, сепак е важен за првиот впечаток кој ќе го остават мажите кај жените.

10-detali-vo-mashkiot-izgled-na-koi-zhenite-pagjaat-01.jpg

Покрај убавината, шармот и смислата за хумор, жените сакаат мажи кои имаат добар стил и се грижат за својот изглед.

Па така, постојат неколку работи во изгледот на мажите на кои жените не можат да одолеат и ги „излудуваат“.

Детали во машкиот изглед на кои жените „паѓаат“:

Стилски очила за гледање

10-detali-vo-mashkiot-izgled-na-koi-zhenite-pagjaat-02.jpg

Модерно одело кое го истакнува телото

10-detali-vo-mashkiot-izgled-na-koi-zhenite-pagjaat-03.jpg

Џемпер од кашмир

10-detali-vo-mashkiot-izgled-na-koi-zhenite-pagjaat-04.jpg

Розови маици и кошули, но соодветни на градбата

10-detali-vo-mashkiot-izgled-na-koi-zhenite-pagjaat-05.jpg

Кожена јакна

10-detali-vo-mashkiot-izgled-na-koi-zhenite-pagjaat-06.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

„Како ми стои?“, „Ништо не ми е“ - Работи што мажите ги мразат кај жен... Кога зборуваме за животот на младите брачни парови, има многу работи во кои тие ...
13 типови на мажи кои жените не можат да ги поднесат Сите како луѓе сме далеку од идеални. Но, ако ги прашате жените, мажите имаат не...
14 работи за кои жените најмногу лажат на почетокот на врската Секако дека љубовните врски понекогаш знаат да бидат и тешки, а во такви ситуаци...