Низ илустрации: Колку се променија љубовните врски низ годините?


Низ илустрации: Колку се променија љубовните врски низ годините?

Начинот на флертување, љубовните состаноци – што се има променето кај врските низ годините?

niz-ilustracii-kolku-se-promenija-ljubovnite-vrski-niz-godinite-01.jpg

Како што поминуваат годините, така многу работи се менуваат,а ниту односот помеѓу љубовните партнери не е исклучок.

Можеби не сте забележале, но ако се потсетите на старите времиња, работите многу се имаат променето.

Направете споредба низ неколку илустрации:

Порано луѓето се запознаваа случајно, а сега зависат од апликации и социјални мрежи

niz-ilustracii-kolku-se-promenija-ljubovnite-vrski-niz-godinite-02.jpg

Порано луѓето се запознаваа во живо, а сега со допишување

niz-ilustracii-kolku-se-promenija-ljubovnite-vrski-niz-godinite-03.jpg

Порано минуваа денови без да слушнат еден за друг, а сега паничат ако не си вратат на една порака во рок од 5 минути

niz-ilustracii-kolku-se-promenija-ljubovnite-vrski-niz-godinite-04.jpg

Порано не беше толку лесно да се стигне до контакт од девојката/дечкото

niz-ilustracii-kolku-se-promenija-ljubovnite-vrski-niz-godinite-05.jpg

Момците порано се молеа да не кренат слушалка родителите на девојката, а денес тие се поопуштени по тоа прашање

niz-ilustracii-kolku-se-promenija-ljubovnite-vrski-niz-godinite-06.jpg

Порано на радио и музичка програма на ТВ се посветуваа песни, а девојките се топеа - денес тоа е незамисливо

niz-ilustracii-kolku-se-promenija-ljubovnite-vrski-niz-godinite-07.jpg

Порано писмата беа начин на искажување љубов, денес се социјалните мрежи

niz-ilustracii-kolku-se-promenija-ljubovnite-vrski-niz-godinite-08.jpg

Порано жената завршувала домашни обврски додека мажот работел, денес за среќа половите се изедначуваат

niz-ilustracii-kolku-se-promenija-ljubovnite-vrski-niz-godinite-09.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Низ илустрации: Зошто сè уште не сте ја пронашле вашата љубов? Понекогаш некои луѓе се наоѓаат во период од животот каде не може да ја пронајда...
Низ илустрации: Слатките маки кога жена ти е бремена „Излегувај од тоалетот веднашшш!“, „Зошто имам акни на лицето?“, „Ми се јадеееее...
Низ илустрации: Како НЕ треба да се однесувате со жените што мразат романтика Ако ги бакнувате и гушкате 24/7 ќе им здодеете. Ако им велите постојано „Те сака...

Најчитани неделава