Интимни женски исповеди: Колку често и како се самозадоволувам? (18+)


Интимни женски исповеди: Колку често и како се самозадоволувам? (18+)

intimni-zhenski-ispovedi-kolku-chesto-i-kako-se-samozadovoluvam-18-04.jpg

Каде најчесто мастурбирате?

Во мојот кревет легната на стомак.

Дефинитивно во мојата соба, ми треба приватност, најчесто лежам на грб.

Под тушот.

Дали доживувате оргазам секој пат?

Искрено да, тоа и ми е целта.

Речиси секогаш, 9 од 10 пати.

Па, не секогаш.

intimni-zhenski-ispovedi-kolku-chesto-i-kako-se-samozadovoluvam-18-02.jpg

Дали мастурбирате почесто кога сте во врска?

Да, затоа што често партнерите не ме задоволуваат така како што очекувам.

Дефинтивно поретко кога сум во врска.

Па, мислам исто.

Во каква стимулација уживате најмногу?

Клиторисна стимулација.

Комбинација од клиторисна и вагинална стимулација ми е најдобра.

Клиторисната стимулација секогаш дава успешен резултат.

С. С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Емотивни исповеди: „Кога знаев дека е време да се разведам?“ Преку овие искрени исповеди ќе сфатите дека „секое несреќно семејство е несреќно...
Колку често имаат секс другите парови? Колку често имаат секс луѓето во 20-тите години од животот, колку во 30-тите, а ...
6 женски исповеди какво е состанувањето со помлади мажи „Можеби имам многу младешки дух, па затоа не ми одговара состанувањето со врсниц...

Најчитани неделава