14 трендови од почетокот на 2000-тите кои не би сакале да се вратат


14 трендови од почетокот на 2000-тите кои не би сакале да се вратат

Се срамите ли од некои свои стари модни избори? Некои фотографии засекогаш остануваат сокриени, зарем не?

15-trendovi-od-pochetokot-na-2000-tite-koi-ne-bi-sakale-da-se-vratat-01.jpg

Модните трендови доаѓаат и си одат, но некои од нив навистина не би сакале да се вратат.

Се сеќавате ли што носевте во почетокот од 2000-тите?

Трендови од тој период што не би сакале да се вратат:

Памучни „гаучо“ панталони

15-trendovi-od-pochetokot-na-2000-tite-koi-ne-bi-sakale-da-se-vratat-02.jpg

Коса со боцки

15-trendovi-od-pochetokot-na-2000-tite-koi-ne-bi-sakale-da-se-vratat-03.jpg

Чокери како жица

15-trendovi-od-pochetokot-na-2000-tite-koi-ne-bi-sakale-da-se-vratat-04.jpg

Шпицести лакирани чизми во боја

15-trendovi-od-pochetokot-na-2000-tite-koi-ne-bi-sakale-da-se-vratat-05.jpg

Накитени шарени чанти

15-trendovi-od-pochetokot-na-2000-tite-koi-ne-bi-sakale-da-se-vratat-06.jpg

Риги во смели нијанси

15-trendovi-od-pochetokot-na-2000-tite-koi-ne-bi-sakale-da-se-vratat-07.jpg

Туника врз панталони

15-trendovi-od-pochetokot-na-2000-tite-koi-ne-bi-sakale-da-se-vratat-08.jpg

Уште 7 трендови на следната страна...Би можело да ве интересира:

7 трендови од 2000-ите кои се враќаат во мода и 7 кои треба да останат... Се сеќавате ли како изгледавте во 2000-ите години и што беше во тренд во тоа вре...
Кратка историја за чантите, симболот на слободата на жените Без разлика дали е мала или голема, еднобојна или шарена, плетена или кожна, со ...
Ана Винтур ги одбра 8-те најголеми модни трендови за 2020-та година Уредничката на Vogue, без сомнение е една од најголемите модни икони, па сигурно...