10 плажи во Италија со најчиста вода, каде ќе сакате да го поминете летото


10 плажи во Италија со најчиста вода, каде ќе сакате да го поминете летото

Viareggio, Тоскана

10-plazhi-vo-italija-so-kristalna-voda-07.jpg

San Vito lo Capo, Сицилија

10-plazhi-vo-italija-so-kristalna-voda-008.jpg

Forte dei Marmi, Тоскана

10-plazhi-vo-italija-so-kristalna-voda-08.jpg

Sansone Beach,Тоскана

10-plazhi-vo-italija-so-kristalna-voda-09.jpg

Chia Baia,Сардинија

10-plazhi-vo-italija-so-kristalna-voda-10.jpg

М. М. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

7-те најубави плажи во Охрид и околината Охридското Езеро е нешто што најдобро би се опишало како „светско, а наше.“ Со ц...
Вутуми и Врика - две плажи кои се рапсодија од синило на Антипаксос, Грција Мек и топол песок, кристално сино море, зеленило во околина... со еден збор – ле...
Скриен рај во Италија – термални извори кои сите сакаме да ги посетиме (фото) Недалеку од селото Сатурња во Тоскана, се наоѓа скриен природен рај – бања со те...