Видео интервју со Марко Новески: „Што не би делел со никој? Девојка ми, се знае“


Видео интервју со Марко Новески: „Што не би делел со никој? Девојка ми, се знае“

Што никогаш не би делел со никој, кој му е најсмешниот спомен од детството и на кого му се восхитува? Марко Новески ни беше на гости во CRNOBELO.com…

video-intervju-so-marko-noveski-sto-ne-bi-delel-so-nikoj-devojka-mi-se-znae-001.jpg

Секогаш енергичен и насмеан, ни донесе супер позитивна енергија во редакција и ни раскажа неколку луди случки и спомени од животот.

Колку девојки имал во животот и дали повеќе време сака да губи на Фејсбук или Инстаграм? Дали попрво би пеглал или би миел чинии?

Погледнете го видео интервјуто со Марко Новески:

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Видео интервју со Гоце САФ: „Никогаш не сум земал бакшиш, а највисок ш... Како започнува еден ден на Гоце САФ, знаат ли скопјани да се забавуваат, кој е н...
Видео интервју со Леонардо Хусеини: Како е да се биде... танчар и коре... Кој го открил неговиот талент, дали Македонците ги бидува за танцување, знае ли ...
Видео интервју со Тина Мицковска: Како е да се биде... портпарол на ЗО... Какви се животните во ЗОО Скопје навечер, кој има избегано од кафезот и колку вк...