Еден на Еден: Елена Ристеска, Игор Џамбазов и нова рап-битка (видео)


Еден на Еден: Елена Ристеска, Игор Џамбазов и нова рап-битка (видео)

Не смеете да го пропуштите најновото издание на „Еден на Еден“, кое ќе се емитува во недела  во 18:50 часот на „Канал 5“ телевизија.

 eden-na-eden-elena-risteska-igor-dzambazov-i-nova-rap-bitka-video-01.jpg

Во него гостува легендарниот актер и шоумен Игор Џамбазов и нашата прекрасна пејачка Елена Ристеска, а се разбира, двајцата имаа што да кажат и да раскажат.

Игор зборуваше за неговите многубројни животни анегдоти, а исто така и Елена отворено зборуваше за она што и се случува во нејзината кариера, за идните планови и уште многу други интересни содржини.

Во новата „Еден на Еден“ ќе имате прилика да го слушнете Игор и Елена во дует како ја изведуваат нумерата „Те сакам“.

eden-na-eden-elena-risteska-igor-dzambazov-i-nova-rap-bitka-video-02.jpg

Погледнете што ве очекува во недела во 18:50 часот на „Канал 5“: