Најубавите Инстаграм фотки од Водно покриено со снег


Најубавите Инстаграм фотки од Водно покриено со снег

Доколку сакате да избегате од динамичното секојдневие, а немате можност да отидете далеку, скопското Водно секогаш ви е на располагање.

najubavite-instagram-fotki-od-vodno-pokrieno-so-sneg-01.jpg

Иако многумина го посетуваат само во сончевите денови, Водно е подеднакво прекрасно и во зима, посебно кога е покриено со снег.

Природата во околината е прекрасна, воздухот е почист, а Инстаграм фотките се совршени.

Оние кои знаат да уживаат во природа не пропуштаат прилика да се качат на Водно, бидејќи нема ништо поубаво од топол чај, на свеж воздух, со поглед кон Скопје.

Најубавите Инстаграм фотки од Водно покриено со снег кои ќе ве натераат да се качите во првото слободно време:

View this post on Instagram

📸 @anajid.p

A post shared by Градот убав (@gradotubav) on

https://www.instagram.com/p/BsZMNhLnEB5/

https://www.instagram.com/p/BsZL4zSncs8/

View this post on Instagram

🐕❤️ @lea.thedog #winter #snow #mountains

A post shared by Jovana Neshova (@jovananeshova) on

https://www.instagram.com/p/BscbHgyF3JQ/

View this post on Instagram

❄☃️❄❄💙

A post shared by Natasha Ivanovska (@natasa.j) on

View this post on Instagram

❄❄☃️☃️

A post shared by Violeta Kostovska (@kostovskavioleta) on

Продолжува на следната страна...