Нови фотки од априлскиот снег на Попова Шапка


Нови фотки од априлскиот снег на Попова Шапка

Викендов сите беа изненадени од новата доза на снег кој падна на Попова Шапка.

novi fotki-od-aprilskiot-sneg-na-popova-shapka-001.jpg

Скијачите пресреќни што сезоната малку се продолжи, иако календарски е веќе пролет.

Останатите, се прашуваат дали зимата некогаш конечно ќе заврши.

Викендов Попова Шапка изгледаше вака, според официјалните Фејсбук фотки:

novi fotki-od-aprilskiot-sneg-na-popova-shapka-06.jpg

novi fotki-od-aprilskiot-sneg-na-popova-shapka-05.jpg

novi fotki-od-aprilskiot-sneg-na-popova-shapka-04.jpg

novi fotki-od-aprilskiot-sneg-na-popova-shapka-03.jpg

novi fotki-od-aprilskiot-sneg-na-popova-shapka-02.jpg

novi fotki-od-aprilskiot-sneg-na-popova-shapka-01.jpg

М. Д. | Црнобело