Видео прошетка по зелениот покрив на ГТЦ


Видео прошетка по зелениот покрив на ГТЦ

Покривот на ГТЦ кој до лани беше речиси неискористен, сега стана атрактивен простор со зелена површина за одмор, рекреација и културно забавен живот за сите посетители, стои на Фејсбук објавата на Град Скопје.

78289370_2728035503909311_8953051665737449472_o.jpg

Покривот на ГТЦ, каде досега немавме добра причина да отидеме, од 3-ти декември оваа година доби комплетна трансформација.

69692010_2732655706780624_990946068692729856_n.jpg

78182266_2732655703447291_7503746549776646144_n.jpg

78566164_2727808423932019_944009124188782592_o.jpg

Сега дефинитивно го додаваме на листата како место кое мора да се посети во Скопје.

Кратко видео- разгледување:

M. Д. | Црнобело
Фото: Фејсбук на Град Скопје

Најчитани неделава