Тијана Дапчевиќ објави фотка од плажа во Грција: „Ќе се сликам со целулитот - мој е“


Тијана Дапчевиќ објави фотка од плажа во Грција: „Ќе се сликам со целулитот - мој е“

tijana-dapchevikj-objavi-fotka-od-plazha-vo-grcija-kje-se-slikam-so-celulitot-moj-e-01.jpg

Тијана Дапчевиќ објави фотографија од плажа со која испраќа силна порака до сите жени да бидат самоуверени, природни и свои и да го живеат животот без филтери. Таа ужива на плажа во Грција.

„Јас на море. Сега мојата мајка би рекла: „Тијана не можеш да ја почнеш реченицата со ЈАС, а ЈАС би ѝ кажала да можам и можам да се сликам со голи нозе и со целиот целулит затоа што е МОЈ и нема да филтрирам, бидејќи секоја бразда на моето тело е МОЈА и секоја има своја приказна на која сум горда или како што би кажала една моја пријателка САКАЈ СЕ СЕБЕ И НЕКА ТОА СЕБЕ ТЕ САКА ТЕБЕ.“

tijana-dapchevikj-objavi-fotka-od-plazha-vo-grcija-kje-se-slikam-so-celulitot-moj-e-02.jpg

С. С. | Црнобело

Најчитани неделава