Есенска идила: Тамара Тодевска со мајка ѝ, децата и Тијана ужива во Градскиот парк


Есенска идила: Тамара Тодевска со мајка ѝ, децата и Тијана ужива во Градскиот парк

Градскиот парк во Скопје обоен во најубавите бои на есента дефинтивно е совршено место за релаксација.

esenska-idila-tamara-todevska-so-majka-i-decata-i-tijana-uzhiva-vo-gradskiot-park-01.jpg

Тамара Тодевска ужива да го минува времето со саканите личности, па така овој неработен ден го искористи за прошетка во Градскиот парк во Скопје со нејзината мајка Брана, сестра ѝ Тијана Дапчевиќ и малите Хана и Дарен.

Трите генерации од семејството уживаа во есенската идила.

Фотки од прошетката:

esenska-idila-tamara-todevska-so-majka-i-decata-i-tijana-uzhiva-vo-gradskiot-park-06.jpg

esenska-idila-tamara-todevska-so-majka-i-decata-i-tijana-uzhiva-vo-gradskiot-park-05.jpg

esenska-idila-tamara-todevska-so-majka-i-decata-i-tijana-uzhiva-vo-gradskiot-park-03.jpg

esenska-idila-tamara-todevska-so-majka-i-decata-i-tijana-uzhiva-vo-gradskiot-park-02.jpg

esenska-idila-tamara-todevska-so-majka-i-decata-i-tijana-uzhiva-vo-gradskiot-park-04.jpg

С. С. | Црнобело

Најчитани неделава