Во каква атмосфера Слаткар и Сања Николиќ го прославија 1-иот роденден на синот Моша? (фото)


Во каква атмосфера Слаткар и Сања Николиќ го прославија 1-иот роденден на синот Моша? (фото)

„Забава за тројца“ напиша Сања Николиќ на фотките од роденденот направени во тревник со балони и торта.

vo-kakva-atmosfera-slatkar-i-sanja-nikolikj-go-proslavija-1-iot-rodenden-na-sinot-mosha-foto-01.jpg

Вчера (15.04.2021) синот на Марко Маринковиќ Слаткар и Сања Николиќ наполни една година.

Овој убав миг Сања откри дека го прославиле тројцата сами во двор со многу балони, торта и украси во трева, согласно препораките поради пандемијата.

vo-kakva-atmosfera-slatkar-i-sanja-nikolikj-go-proslavija-1-iot-rodenden-na-sinot-mosha-foto-02.jpg

Атмосферата на 1-иот роденден на Моша:

vo-kakva-atmosfera-slatkar-i-sanja-nikolikj-go-proslavija-1-iot-rodenden-na-sinot-mosha-foto-03.jpg

vo-kakva-atmosfera-slatkar-i-sanja-nikolikj-go-proslavija-1-iot-rodenden-na-sinot-mosha-foto-04.jpg

vo-kakva-atmosfera-slatkar-i-sanja-nikolikj-go-proslavija-1-iot-rodenden-na-sinot-mosha-foto-05.jpg

vo-kakva-atmosfera-slatkar-i-sanja-nikolikj-go-proslavija-1-iot-rodenden-na-sinot-mosha-foto-06.jpg

С. С. | Црнобело

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg