Која е девојката од која Мбапе не можеше да го одлепи погледот во Кан – За неколку часа стекна инстант слава

„Ја виде и веднаш се вљуби“. Ова е описот на видеото од Килијан Мбапе кое масовно кружи на социјалните мрежи на кое се гледа како фудбалерот разговара со колегите, сè додека не здогледа една девојка, од која не можеше да го тргне погледот. Која е девојката?

koja-e-devojkata-od-koja-mbape-ne-mozheshe-da-go-odlepi-pogledot-vo-kan-za-nekolku-chasa-stekna-instant-slava-01.jpg

Познатиот фудбалер Килијан Мбапе (25) во моментов е топ тема заради неговото заминување од фудбалскиот клуб Paris Saint-Germain.

Неговата кариера и идните одлуки сè уште се неизвесни, но тоа не го спречи да направи забава за да се поздрави со досегашните клупски колеги.

Во текот на изминатите денови, тој беше снимен како се забавува во Кан за време на престижниот филмски фестивал што се одржува таму.

Французинот беше заедно со неговиот колега Усман Дембеле, а се гледа дека имале можност да уживаат во луда забава.

Но, еден момент беше снимен од камерите и им привлече внимание на твитерџиите, а тоа е мигот кога Мбапе за 3 секунди се вљуби во една девојка која беше свртена со грб, а во раце го држеше француското знаме.

На Твитер започна вистинска потрага за идентитетот на непознатата девојка, сè додека една од нејзините пријателки не ја тагна и не ѝ напиша:

„Мислам дека Килијан не може да ги одлепи очите од тебе“.

koja-e-devojkata-od-koja-mbape-ne-mozheshe-da-go-odlepi-pogledot-vo-kan-za-nekolku-chasa-stekna-instant-slava-12.jpg

Набрзо по ова девојката стекна инстант слава, а нејзините фотографии веднаш почнаа да се споделуваат во сите светски таблоиди.

На Инстаграм таа се јавува само под името Леа, а за само неколку часа успеала да собере неверојатни нови 80.000 следбеници.

Очигледно, сите сакаа да ја видат девојката која успеа да му падне во очи на фудбалерот, а која на социјалните мрежи веќе ја нарекуваат госпоѓа Мбапе (Madame Mbappé).

Погледнете повеќе фотографии од убавицата во продолжение:

koja-e-devojkata-od-koja-mbape-ne-mozheshe-da-go-odlepi-pogledot-vo-kan-za-nekolku-chasa-stekna-instant-slava-11.jpg

koja-e-devojkata-od-koja-mbape-ne-mozheshe-da-go-odlepi-pogledot-vo-kan-za-nekolku-chasa-stekna-instant-slava-10.jpg

koja-e-devojkata-od-koja-mbape-ne-mozheshe-da-go-odlepi-pogledot-vo-kan-za-nekolku-chasa-stekna-instant-slava-09.jpg

koja-e-devojkata-od-koja-mbape-ne-mozheshe-da-go-odlepi-pogledot-vo-kan-za-nekolku-chasa-stekna-instant-slava-08.jpg

Продолжува на следната страница...



Би можело да ве интересира:

Едвај избегнал затвор, го смени личниот опис за да стане славен – Помалку познати факти за Џанлука В... На Инстаграм го гледаме како ужива во патувањата и луксузот, а сам призна дека м...
Убиство или самоубиство – Сите детали за мистериозната смрт на актерката од „Малечката невеста“ Родителите тврдат дека актерката била убиена, а нејзиниот поранешен партнер вели...
Шпанските танчари со голи задници и штикли, песна на Дарко Димитров во финале - Највпечатливите моме... Иако Македонија годинава нема свој претставник, песната на Грузија има наш шмек ...
Не ѝ дозволува да пали светло, ja тера да носи темни бои: Бизарниот однос на Ал Пачино (83) и девојк... „Тој инсистира таа да не пали светло во домот, затоа што не сака себеси да се гл...
Вера Ванг не старее – Позира во костим за капење пред 75-тиот роденден Со новите фотки на Инстаграм, Вера Ванг уште еднаш покажа дека изгледа како дево...
Ги облекува синовите како девојчиња, ги остава кај татко им за да се шета: Зошто Меган Фокс ја нарек... Колку време холивудската актерка Меган Фокс поминува со своите три сина и што ве...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg