Меган и Хари купија куќа со позајмени пари за да живеат во соседството на Опра Винфри (фото)

Медиумите се преплавени со вести дека Меган и Хари купиле нова куќа во соседството на Опра, но кружат информации дека ја купиле со позајмени пари.

megan-i-hari-kupija-kukja-so-pozajmeni-pari-vo-sosedstvoto-na-opra-vinfri-foto-01.jpg

Имотот во Калифорнија го купиле во јуни, а за истиот платиле околу 14,6 милиони долари. Се наоѓа во соседство каде што живеат многу славни, па сега Меган и Хари им се соседи на личности како Опра Винфри и Елен Деџенерис.

megan-i-hari-kupija-kukja-so-pozajmeni-pari-vo-sosedstvoto-na-opra-vinfri-foto-02.jpg

Според извори блиски на кралското семејство, младиот пар добил финансиска помош од принцот Чарлс:

„Чарлс секогаш сака да помогне и да позајми пари. Тој им е посветен и на двајцата синови и секогаш кога може да им помогне, го прави тоа“, изјавил изворот.

Засега овие гласини не се потврдени, но многумина се убедени дека се точни бидејќи според некои пресметки, Хари и Меган заедно имаат „само“ околу 45 милиони долари.

megan-i-hari-kupija-kukja-so-pozajmeni-pari-vo-sosedstvoto-na-opra-vinfri-foto-06.jpg

Друг извор, пак, тврди дека Хари и Меган сакаат да бидат независни и не позајмиле никакви средства за новиот дом.

Огромната куќа е опремена со неколку спални и бањи, но и библиотека, канцеларија, спа-центар, теретана, подрум за вино и гаража вo која собира пет автомобили.

megan-i-hari-kupija-kukja-so-pozajmeni-pari-vo-sosedstvoto-na-opra-vinfri-foto-03.jpg

megan-i-hari-kupija-kukja-so-pozajmeni-pari-vo-sosedstvoto-na-opra-vinfri-foto-04.jpg

На имотот има прекрасен тревник, градини со рози, маслинки стари стотици години, тениско игралиште, детска колиба и базен.

megan-i-hari-kupija-kukja-so-pozajmeni-pari-vo-sosedstvoto-na-opra-vinfri-foto-05.jpg

Она што е уште поинтересно е што во оваа област живеат многу славни личности, како Опра Винфри, Џорџ Лукас, Гвинет Палтроу и Елен Деџенерис. Наводно, најмногу им се допаѓала приватноста што ја нуди местото.

„Војводата и војвотката од Сасекс се преселија во новиот дом во јули годинава. Се надеваат дека папараците сега ќе ја почитуваат нивната приватност, или барем приватноста на нивните соседи“, изјави извор близок до парот.

megan-i-hari-kupija-kukja-so-pozajmeni-pari-vo-sosedstvoto-na-opra-vinfri-foto-07.jpg

Претходно Меган и Хари живееја во Лос Анџелес, каде што имаа многу проблеми со папараците. Откако Меган и Арчи беа фотографирани на паркингот од домот во Лос Анџелес, тие започнале и тужба против папараците.

megan-i-hari-kupija-kukja-so-pozajmeni-pari-vo-sosedstvoto-na-opra-vinfri-foto-08.jpg

Сепак, овој настан не бил причина што го напуштиле Лос Анџелес и дотогаш веќе го имале одбрано новиот дом.

Спирова С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Меган Фокс откри дека имала спонтан абортус со бебето на Машин Ган Кели: „Се прашував - Зошто ми се ... „Ни беше многу тешко и на двајцата и тоа нè одведе во еден сосема поинаков праве...
Машин Ган Кели како Ума Турман, а Меган Фокс со крв на лицето - Ѕвездите со спектакуларни маски по п... Парис Хилтон ѝ даде поддршка на другарката Бритни Спирс, па се облече во костимо...
Хари ќе „бега“ во Африка за да се одмори од Меган – Кралскиот пар се разделува, но не се разведува „Тие се надеваат дека тоа што ќе се разделат на различни континенти ќе им помогн...
Ги облекува синовите како девојчиња, ги остава кај татко им за да се шета: Зошто Меган Фокс ја нарек... Колку време холивудската актерка Меган Фокс поминува со своите три сина и што ве...
Меган Маркл го прослави 42-иот роденден - Хари покрај неа, а таа блеска од среќа, по гласините за ра... Парот до пред извесен период со месеци се немаше појавено во јавност заедно и кр...
Хари беше претставен како зависник и нацист, а Вилијам беше златниот принц – Што ѝ претходеше на кав... Иако многумина ја обвинуваат Меган Маркл за влошените односи меѓу Вилијам и Хари...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg