Чудни фотки кога Ким Џонг Ун се обидува да се однесува нормално


Чудни фотки кога Ким Џонг Ун се обидува да се однесува нормално

Кога сака да даде пример...

chudni-fotki-koga-kim-jong-un-se-obiduva-da-se-odnesuva-normalno-03.jpg

chudni-fotki-koga-kim-jong-un-se-obiduva-da-se-odnesuva-normalno-08.jpg

Кога ја носи сопругата во јавност...

chudni-fotki-koga-kim-jong-un-se-obiduva-da-se-odnesuva-normalno-12.jpg

Кога се дружи со познати личности (во случајов со кошаркарот Денис Родман)...

chudni-fotki-koga-kim-jong-un-se-obiduva-da-se-odnesuva-normalno-14.jpg

Кога се покажува на терен...

chudni-fotki-koga-kim-jong-un-se-obiduva-da-se-odnesuva-normalno-13.jpg

chudni-fotki-koga-kim-jong-un-se-obiduva-da-se-odnesuva-normalno-11.jpg

chudni-fotki-koga-kim-jong-un-se-obiduva-da-se-odnesuva-normalno-04.jpg

С. С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

За светот има надеж: 12 докази дека не е сè така црно Брачен пар собрал 15 милиони долари за разделените мигрантски семејства. Да...
12 чудни навики на луѓето низ земјите во светот Зошто во Кореја не смеете да си сипете пијалак сами, а во Тајван не смеете да до...
14 работи кои ќе беа дел од вашиот живот ако бевте родени во Северна Кореја Ќе си купевте апликација за телефон буквално од продавница, ќе изберевте од пост...