Чудни фотки кога Ким Џонг Ун се обидува да се однесува нормално


Чудни фотки кога Ким Џонг Ун се обидува да се однесува нормално

Секогаш насмеан со тврдокорни ставови околу управувањето на Северна Кореја, Ким Џонг Ун е вистинска мистерија за светот.

chudni-fotki-koga-kim-jong-un-se-obiduva-da-se-odnesuva-normalno-01.jpg

Лидерот на Северна Кореја ги полни медиумите со својот чуден начин на функционирање.

Но, работите во последно време се менуваат. Тој се состана со Доналд Трамп, но и со други светски лидери и Северна Кореја сè повеќе ја отвора кон светот.

Сепак, неговите чудни навики ги задржува, како носењето на свој приватен тоалет на патувањата.

Лидерот кој многумина го прогласуваат за диктатор и за неговото име се врзуваат многу тајни и контроверзии, во некои ситуации се обидува да изгледа нормално и резултатот е ваков:

Кога сака да им даде поддршка на работниците...

chudni-fotki-koga-kim-jong-un-se-obiduva-da-se-odnesuva-normalno-02.jpg

Кога ја нагласува вредноста на семејството...

chudni-fotki-koga-kim-jong-un-se-obiduva-da-se-odnesuva-normalno-10.jpg

chudni-fotki-koga-kim-jong-un-se-obiduva-da-se-odnesuva-normalno-07.jpg

Кога сака да види како изгледа процесот на производство...

chudni-fotki-koga-kim-jong-un-se-obiduva-da-se-odnesuva-normalno-05.jpg

chudni-fotki-koga-kim-jong-un-se-obiduva-da-se-odnesuva-normalno-09.jpg

Кога сè извршува со насмевка...

chudni-fotki-koga-kim-jong-un-se-obiduva-da-se-odnesuva-normalno-06.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Колку ќе ве чини кирија за двособен стан во 30 градови низ светот? Kолку ќе плаќате за изнајмување на стан, зависи од големината на истиот, но и од...
„Тој е 19 години постар од мене, му праќам листа со работи кои би сака... Каде отиде светот, а и Македонија со него, затоа што, за жал, и кај нас ваквите ...
Писмо од девојка ден пред да умре од рак: „Ех да имав само уште еден д... Ова емотивно и трогателно писмо ќе направи да се запрашате за вистинската смисла...