15 ситуации кои покажуваат дека светот е светлосни години пред нас


15 ситуации кои покажуваат дека светот е светлосни години пред нас

Од седишта за вљубениците во природа до табла со приказ кои тоалети се слободни, кои се најкул изумите од светот што ни требаат и во Македонија?

15-situacii-koi-pokazhuvaat-deka-svetot-e-svetlosni-godini-pred-nas-01.jpg

Ако сакаме да бидеме во чекор со светот, тогаш треба кул идеите од различни земји да ги присвојуваме и кај нас.

За време на патувањата сигурно често сте изненадени од позитивните работи што ги гледате во странство.

Ситуации кои покажуваат дека светот е светлосни години пред нас:

Седиштата во воз во Јапонија свртени кон надвор, за луѓето да ѝ се воодушевуваат на глетката.

15-situacii-koi-pokazhuvaat-deka-svetot-e-svetlosni-godini-pred-nas-02.jpg

На пеколните летни температури во Израел полицајците ги сопираат автомобилите и ги послужуваат со студено овошје.

15-situacii-koi-pokazhuvaat-deka-svetot-e-svetlosni-godini-pred-nas-03.jpg

На панорамско тркало во Финска има сауна.

15-situacii-koi-pokazhuvaat-deka-svetot-e-svetlosni-godini-pred-nas-04.jpg

Метро линии само за жени во периодот на најголема гужва во Јапонија.

15-situacii-koi-pokazhuvaat-deka-svetot-e-svetlosni-godini-pred-nas-05.jpg

Во Австралија можете да си купите банани без продавач, тука се верува во чесноста на луѓето.

15-situacii-koi-pokazhuvaat-deka-svetot-e-svetlosni-godini-pred-nas-06.jpg

Табла во Тајван покажува кои кабини во тоалетот се моментално слободни.

15-situacii-koi-pokazhuvaat-deka-svetot-e-svetlosni-godini-pred-nas-07.jpg

Уметничка изложба во метро во Москва.

15-situacii-koi-pokazhuvaat-deka-svetot-e-svetlosni-godini-pred-nas-08.jpg

„Маскирана“ ограда за зграда со зеленило во Шангај.

15-situacii-koi-pokazhuvaat-deka-svetot-e-svetlosni-godini-pred-nas-09.jpg

Уште 7 ситуации на следната страна...Би можело да ве интересира:

За светот има надеж: 12 докази дека не е сè така црно Брачен пар собрал 15 милиони долари за разделените мигрантски семејства. Да...
Пар се венчал кога тој имал 17 години, а таа 51 - сега слават 19 годин... По 8 месеци врска, тие се венчале иако со 34 години разлика во години еден од др...
Пар со брод крстари низ светот 8 години - таму се венчаа и добија 3 де... Прво се смееле кога на шега си ја кажале идејата да дадат отказ од работа и да п...