Трик прашање за најумните глави: Што треба да стои на празното место?

Има поврзаност со автомобилот.

trik-prashanje-za-najumnite-glavi-shto-treba-da-stoi-na-praznoto-mesto-02.jpg

Одговорот е на следната страна...


Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Која е оваа жена? Ќе сфатите ли што се случува, која е оваа жена што секогаш точно ја знае информа...
Трик прашање за креативни умови: Што сум јас? Хммм, што може да биде ова? Ќе ви падне ли на ум креативниот одговор на ова праш...
Трик прашање кое може да ги збуни и најмудрите Размислете добро, голема е веројатноста да се збуните и да дадете погрешен одгов...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg