Еве се тркалам на работа...


Еве се тркалам на работа...

Како ви звучи идејата за истовремено завршување на работните обврски и времето за физичка активност?

zosto-da-sedite-na-biro-koga-moze-da-se-dvizite-vo-trkalo-01

Наместо да седите подгрбавени на бирото може да вежбате и да работите. Ова е особено погодно за оние кои се потемпераментни и не можат да издржат 8 часа да седат на едно место или имаат потреба постојано да се во движење.

Двајца дизајнери, Роб Годшо и Вил Доенлен смислиле оригинална идеја со која на вработените им нудат и забава и вежбање и завршување на работните обврски со постојана енергија и концентрираност.

По примерот на малото тркалце во кафезот на хрчакот, со кое тој се одржува во форма, така тие направиле такво големо тркало со дијаметар од 203cm во кој може секој да застане и со контролирани движења постепено да се одржува во форма и да си ја завршува работата.

Вака се прави:

zosto-da-sedite-na-biro-koga-moze-da-se-dvizite-vo-trkalo-1


Вака функционира:


Би сакале да имате нешто вакво во канцеларија?

Би можело да ве интересира:

5 тетоважи за позитивна енергија Тетоважата не е само украс на телото, и независно од тоа во што верувате или кој...
Кога рекламата е генијална: Примери како маркетингот може да биде вист... Маркетингот, поточно рекламите веќе не се нешто неподносливо коешто веднаш чекат...
Велигденски декорации кои може да ги направите заедно со децата Викендот е време кога им посветуваме време на најблиските, а велигденското украс...