Дизајнерска грешка на годината: Пенис каде што не му е местото (фото)


Дизајнерска грешка на годината: Пенис каде што не му е местото (фото)

Кој и да го осмислил ова пакување, изгледа имал нешто сосема поинакво на памет. Дали се работи за намерна грешка која ќе привлече внимание или обично невнимание, не знаеме, но ова млеко дефинитивно не остана незабележано.

greska-na-godinata-penis-kade-sto-ne-mu-e-mestoto-foto-01.jpg

„Теско? Повеќе ми личи на Тестико!“ се пошегувал еден случаен купувач кој ја забележал оваа амбалажа.

Во случај да мислите дека е Фотошоп, ова е официјалната страна на производот, каде неговата амбалажа е идентична со фотографираната.

Иста ваква грешка можете да забележите на еврото, која сигурно до сега не сте ја загледале.

greska-na-godinata-penis-kade-sto-ne-mu-e-mestoto-foto-02.jpg

На еврото, Скандинавија личи на нешто сосема друго. Па не е ни чудо што Норвешка никогаш нема да се приклучи во ЕУ, се шегуваат корисниците на социјалните мрежи.

Изгледа пенисот може да се најде дури и таму каде што не му е местото...

Би можело да ве интересира:

Урбани дизајни со кои секој град е поубаво место за живеење Првата помисла кога ќе ги разгледате, дефинитивно ќе ви биде „како кај нас некој...
18 опаковки заради кои ќе се прелажете да купите нешто што можеби и не... За повеќе од нас, дизајнот на опаковката е пресуден кога треба да одбереме еден ...
20+ идеи за впечатливи празнични украси на прозорците (фото) Раскошните празнични инсталации нека ви послужат како идеја за да вметнете нешто...