Како од неколку бои и парче хартија да направите вистинско уметничко дело? (видео)


Како од неколку бои и парче хартија да направите вистинско уметничко дело? (видео)

kako-od-nekolku-boi-i-parce-hatija-da-napravite-vistinsko-umetnicko-delo-01.png

Креативноста нема граници, а доказ за тоа едно момче кое успева само со неколку бои да направи цело уметничко дело.

Еден талентиран уметник прикажан на Фејсбук страната Ridi che ti passa ни покажува дека од само едно парче хартија и неколку бои може да се направи вистинско уметничко дело.

Погледнете како:

 
">Come creare un'opera d'arte in pochi secondi

Come creare un'opera d'arte in pochi secondi

Posted by Ridi che ti passa on Saturday, February 13, 2016

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Најчестите ментални нарушувања и болести илустрирани како морничави суштества Уметниците со векови ги прикажуваат менталните нарушувања на начинот на кој...
Паметни аксесоари за патување кои ќе ја доведат удобноста на ново ниво За патувањата да ви бидат полесни, дизајнерите постојано наоѓаат паметни решениј...
Визуелни трендови во 2020-та – размислувајте однапред Како фотографијата, графиката и веб дизајнот ќе ги отсликаат уметничките, соција...