Илустрации кои не се целосни без врз нив да ставите шолја кафе


Илустрации кои не се целосни без врз нив да ставите шолја кафе

ilustracii-koi-ne-se-celosni-bez-vrz-niv-da-stavite-solja-kafe-01.jpg

Илустрациите во облик на картички кои не се целосни без да ги „извалкате“ со кафе се идеја која има моќ да ви го разубави денот!

Наместо на важните документи да имате кругови од кафе, сега тоа може да го направите врз овие илустрации и да ги комплетирате.

Потоа да ги подарите на некој кој знае да ја цени креативноста.

ilustracii-koi-ne-se-celosni-bez-vrz-niv-da-stavite-solja-kafe-02.gif

ilustracii-koi-ne-se-celosni-bez-vrz-niv-da-stavite-solja-kafe-03.gif

ilustracii-koi-ne-se-celosni-bez-vrz-niv-da-stavite-solja-kafe-04.gif

ilustracii-koi-ne-se-celosni-bez-vrz-niv-da-stavite-solja-kafe-05.gif

ilustracii-koi-ne-se-celosni-bez-vrz-niv-da-stavite-solja-kafe-06.gif

ilustracii-koi-ne-se-celosni-bez-vrz-niv-da-stavite-solja-kafe-07.gif

ilustracii-koi-ne-se-celosni-bez-vrz-niv-da-stavite-solja-kafe-03.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

10 библиотеки кои изгледаат како да се излезени од волшебниот свет на Хари Потер Дури и да не сте љубител на пишаниот збор, морате да признаете дека некои библио...
Кога стилистите ќе се надминат – неверојатни пејзажи пресликани на женски фризури (фото) Дали некогаш сте посакале вашата коса да изгледа како небо или море? Можеби ви з...
Подгответе се за патување: Првиот вселенски хотел ќе биде отворен во 2025-та година Неодамна, фондацијата Gateway најави дека планира да го направи првиот вселенски...