Утрата штотуку станаа поубави - Сега постои кревет кој се мести сам (видео)


Утрата штотуку станаа поубави - Сега постои кревет кој се мести сам (видео)

Креветот кој се мести сам можеби ви се чини како научна фантастика и нешто што никогаш нема да постои освен во вашите фантазии, но група дизајнери решија да им ги олеснат утрата на сите мрзливи луѓе.

utrata-stotuku-stanaa-poubavi-sega-postoi-krevet-koj-sam-se-mesti-video-01.jpg

Ohea Smart Bed работи со помош на далечинско и потребни се околу 50 секунди за сам да се намести како никогаш да не сте се тркалале во него.

Видеото оригинално беше поставено во 2012-та, но изминативе денови има добар потенцијал да стане вирална сензација.

utrata-stotuku-stanaa-poubavi-sega-postoi-krevet-koj-sam-se-mesti-video-02.jpg

Некои тврдат дека идејата е глупава, додека други (посебно оние мрзливите) се воодушевени.

Мислите дека ако го имате утрата ќе ви бидат поубави и полесни?

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Нов уникатен дизајн на новогодишна елка за луѓето со мачки и мали дечи... Со ваквиот тип на елка повеќе нема нервози и главоболки, сепак дали е толку маги...
10 работи кои тату артистите би сакале да престанете да ги правите Професионалните тату артисти откриваат дека клиентите упорно прават работи што г...
Кул дизајни кои ќе го доведат концептот за комфор во домот на ново нив... Дизајнерите не застануваат со нивниот креативен ум и постојано измислуваат дизај...