5-те најдобри и 5-те најлоши реклами кои некогаш биле прикажани на Super Bowl


5-те најдобри и 5-те најлоши реклами кои некогаш биле прикажани на Super Bowl

Имавме можност да погледнеме кои реклами ќе се даваат на Super Bowl оваа година, но што е со изминатите години?

5te-najdobri-i-5te-najloshi-reklami-koi-nekogash-bile-prikazani-na-super-bowl-01.jpg

Кои реклами засекогаш ќе останат запаметени како најдобри, а кои како најлоши во историјата на Super Bowl?

5-те најдобри реклами:

5. Volkswagen (2011)

4. Budweiser (1989)

3. Apple (1984)

2. McDonald's (1993)

1. Coca-Cola (1980)

5-те најлоши реклами:

5. Groupon (2011)

4. SalesGenie (2008)

3. Lifeminders.com (2000)

2. Apple (1985)

1. Dirt Devil (1997)

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Во Дубаи ќе се гради облакодер каде секој стан ќе ротира 360 степени Одново можеме да кажеме дека Дубаи е светлосни години пред целиот свет... Одн...
Кои се дизајнерите на логоата на најпознатите бендови? Во периодот на ‘70тите и ‘80тите се создавала (можеби) најдобрата музика. Култни...
Малку поинакви новогодишни елки Во шаренилото од новогодишни украси кои можеме да ги забележиме насекаде во овој...