Идеи за да ги подобрите вашите вештини со фотоапаратот


Идеи за да ги подобрите вашите вештини со фотоапаратот

Без разлика на тоа дали сте почетник или експерт, да направите совршена фотографија не е секогаш така лесно. Всушност, совршената фотографија почесто бара многу труд, нови идеи и време.

5-genijalni-idei-za-da-gi-podobrite-vashite-veshtini-so-fotoaparatot-01.jpg

Но, од друга страна пак, ако сакате да дојдете до идеи, можете да се послужите и со социјалните мрежи и советите од ова видео кое трае една минута и 28 секунди, а ќе ви покаже неколку интересни начини како да направите добра фотографија и да ги подобрите вашите вештини како фотограф.

Идеја за макро заматена позадина

5-genijalni-idei-za-da-gi-podobrite-vashite-veshtini-so-fotoaparatot-1.jpg

5-genijalni-idei-za-da-gi-podobrite-vashite-veshtini-so-fotoaparatot-2.jpg

Игра со светлината

5-genijalni-idei-za-da-gi-podobrite-vashite-veshtini-so-fotoaparatot-3.jpg

5-genijalni-idei-za-da-gi-podobrite-vashite-veshtini-so-fotoaparatot-4.jpg

5-genijalni-idei-za-da-gi-podobrite-vashite-veshtini-so-fotoaparatot-5.jpg

5-genijalni-idei-za-da-gi-podobrite-vashite-veshtini-so-fotoaparatot-6.jpg

Движење на видео

5-genijalni-idei-za-da-gi-podobrite-vashite-veshtini-so-fotoaparatot-7.gif

Зрак светлина со CD

5-genijalni-idei-za-da-gi-podobrite-vashite-veshtini-so-fotoaparatot-8.jpg

5-genijalni-idei-za-da-gi-podobrite-vashite-veshtini-so-fotoaparatot-9.jpg

Зрак светлина со чкорче

5-genijalni-idei-za-da-gi-podobrite-vashite-veshtini-so-fotoaparatot-10.jpg

5-genijalni-idei-za-da-gi-podobrite-vashite-veshtini-so-fotoaparatot-11.jpg

5-genijalni-idei-za-da-gi-podobrite-vashite-veshtini-so-fotoaparatot-12.jpg

Погледнете го целото видео:

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

20 идеи за тетоважи кои будат сензуалност (фото) Многу луѓе признаваат дека тетоважите прават да се чувствуваат секси, а замислет...
9 „направи сам“ проекти за кои сѐ што ви е потребно е само шише од пиво Скоро сите луѓе се љубители на пиво. Во ред, добро не сите, меѓутоа голем дел. И...
Како да направите велигденски јајца – жолти Миниони? Не е тајна дека малите жолти Миниони преку ноќ станаа популарни, па веројатно ак...

Најчитани неделава