8 корисни работи кои може да ги направите за 5 минути


8 корисни работи кои може да ги направите за 5 минути

Ништо не нè прави толку среќни, како работите кои сме ги изработиле сами со сопствени раце.

8-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-napravite-za-5-minuti-1.jpg

Ова посебно важи за „бескорисните“ предмети на кои сме им дале втора шанса.

Овие 8 направи сам проекти се токму такви – брзи и корисни во секојдневието:

Сад за декорирање со шеќер во прав, цимет или какао

8-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-napravite-za-5-minuti-8.jpg

Држачи со кои даската за сечење нема да се лизга

8-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-napravite-za-5-minuti-1_copy.jpg

Звучници

8-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-napravite-za-5-minuti-2.jpg

Анти-стрес топче

8-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-napravite-za-5-minuti-3.jpg

Држач за клучеви и слушалки

8-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-napravite-za-5-minuti-4.jpg

Пластична чашка од шише

8-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-napravite-za-5-minuti-5.jpg

Играчка за правење пена

8-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-napravite-za-5-minuti-6.jpg

Цедалка за сок

8-korisni-raboti-koi-moze-da-gi-napravite-za-5-minuti-7.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Тетоважи со скриено, но длабоко значење (фото) Додека едни го гледаат само како уметност, за некои луѓе, тетоважата е симбол ко...
Мајка со креативни раце прави чуда од храна за нејзиниот син (фото) Една мајка смислила навистина креативен начин да минува повеќе време со нејзинио...
15 работи кои ќе ви го олеснат животот за помалку од 20 долари Постојат толку многу модерни дизајни и изуми кои може да ги решат вашите секојдн...