Ретро тетоважи кои ќе ве вратат во времето на златните ’90-ти години


Ретро тетоважи кои ќе ве вратат во времето на златните ’90-ти години

Кога некој решава да си го украси телото со тетоважа таа по правило треба да има некое одредено значење и симболика за сопственикот. Но, некои луѓе го доживуваат тетовирањето и како чиста забава, што е секако уште еден одличен одраз на сопственикот кој гордо ја носи.

Retro-tetovazi-koi-ke-ve-vratat-vo-vremeto-na-zlatnite-90-ti-godini-01.jpg

Овие луѓе се дефинитивно растени во времето на златните ’90-ти години, а нивните тетоважи го отсликуваат духот на декадата. А има ли нешто подобро од моментот кога ќе се спои симболиката на носталгијата од минатото и забавата од истото време?

Погледнете ги забавните тетоважи во духот на ’90-тите години, можеби ќе се инспирирате да си направите слична:

(О) Милена | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Време за храбри промени – неверојатни тетоважи кои ја следат должината... Доколку посакувате промена, а сте размислувале премногу долго за тетоважа, можеб...
Луѓе кои одлучиле да заштедат пари на професионалци – и зажалиле (фото... „Сиромавиот двапати плаќа“ – веројатно сте ја слушнале досега оваа изрека, која ...
Шолји со дрски пораки за несаканите гости во вашиот дом (фото) Дали некому не шега би му се заканиле дека сте ставиле отров во кафето или чајот...