Тренд: Тетоважи од шепите на миленикот


Тренд: Тетоважи од шепите на миленикот

Ако чувате куче, тотално ќе разберете, бидејќи ја разбирате поврзаноста која ја имате со него.

trend-tetovazi-od-shepite-na-milenikot-001.jpg

Новиот тренд е токму таков – тетоважа од принтот на шепата на миленикот и луѓето буквално полудеа.

Се тетовираат со разни техники и бои, на разни места по телото, но темата е секогаш иста – кучешка шепа.

Кучешките шепи имаат уникатни отпечатоци, како што човечките отпечатоци од прстите се единствени, па тоа додава огромно емотивно значење.

Можеби ќе добиете идеја за вашата прва или следна тетоважа:

Извор

Би можело да ве интересира:

15 секојдневни предмети кои биле дизајнирани со друга намена Многу од предметите кои секојдневно ги употребуваме биле пронајдени за сосема по...
Кошула отпорна на дамки, принтер за палачинки: 10 изуми кои наскоро ќе го променат светот Замислете кошула која е отпорна на кечап и мајонез, а притоа не мора да ја пегла...
Работи кои ги има само Јапонија, а се потребни на целиот свет На остатокот од светот му се потребни многу работи какви што ги има само во Јапо...

Спонзорирани линкови:

Најчитани неделава