10 домаќински дизајни кои сакаме да ги најдеме спакувани под елка годинава (фото)


10 домаќински дизајни кои сакаме да ги најдеме спакувани под елка годинава (фото)

Полека почнуваме да се подготвуваме за купување подароци за најблиските, но и да фантазираме какви подароци би сакале ние да најдеме под накитената елка.

10-domakinski-dizajni-koi-sakame-da-gi-najdeme-spakuvani-pod-elka-godinava-001.jpg

Со текот на годините, сите многу повеќе се радуваат на некоја домаќинска ситница која го олеснува секојдневието, отколку на скап накит кој ќе го носат само во посебни прилики.

Издвоивме токму такви 10 дизајни кои дефинитивно сакаме да ги најдеме под елка годинава, убаво спакувани:

1. Ролер за сечење кој заменува десетина ножеви

10-domakinski-dizajni-koi-sakame-da-gi-najdeme-spakuvani-pod-elka-godinava-01.jpg

2. Сет за декорирање на кафе

10-domakinski-dizajni-koi-sakame-da-gi-najdeme-spakuvani-pod-elka-godinava-02.jpg

3. Или сет за декорирање колачиња

10-domakinski-dizajni-koi-sakame-da-gi-najdeme-spakuvani-pod-elka-godinava-03.jpg

4. Штипалка која сама прави бомбици од било каква смеса

10-domakinski-dizajni-koi-sakame-da-gi-najdeme-spakuvani-pod-elka-godinava-04.jpg

5. Подлога за брзо одмрзнување

10-domakinski-dizajni-koi-sakame-da-gi-najdeme-spakuvani-pod-elka-godinava-05.jpg

6. Сет за прецизна декорација на овошје и зеленчук

10-domakinski-dizajni-koi-sakame-da-gi-najdeme-spakuvani-pod-elka-godinava-06.jpg

7. Тава за повеќе рецепти одеднаш

10-domakinski-dizajni-koi-sakame-da-gi-najdeme-spakuvani-pod-elka-godinava-07.jpg

8. Апаратче за појадок 3 во 1

10-domakinski-dizajni-koi-sakame-da-gi-najdeme-spakuvani-pod-elka-godinava-08.jpg

9. весели калапи за чоколади и колачиња

10-domakinski-dizajni-koi-sakame-da-gi-najdeme-spakuvani-pod-elka-godinava-09.jpg

10. Сукало со празнични отпечатоци

10-domakinski-dizajni-koi-sakame-da-gi-najdeme-spakuvani-pod-elka-godinava-10.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Дизајни за кои сигурно ќе кажете „каде да ги најдам?!“ Понекогаш едноставно е доволно само да видите некој предмет за да сфатите дека в...
13 апсурдни дизајни кои не му затребале на никој, никогаш Иако честопати знаеме да купуваме работи кои реално и не ни требаат, овие апсурд...
Кутија полна со ситници – Идеален подарок за кога немате идеја што да купите (фото) Дали и вие сте од оние на кои им е најтешко кога треба да бираат подарок за неко...

Најчитани неделава